Honest-Trailers-Stranger-Thingscover
KULTURA · film/TV

Ekipa sa Screen Junkies Youtube kanala je izbacila još jedan urnebesni iskreni trejler, ovog puta za prvu sezonu popularne serije „Stranger Things“.

Autori ovog zabavnog videa seriju opisuju kao „The Hangover sa decom“, što je iznenađujuće tačno kada obratimo pažnju na paralele između njih koje su predstavili u trejleru. Oni se takođe osvrću na sve uticaje iz kinematografije ’80-ih koje serija vešto crpi, ali i na kvalitet muzičke teme na početku epizoda koju fanovi nikada ne premotavaju.

U suštini jasno je da autori iskrenog trejlera veliki fanovi serije Stranger Things i nismo primetili da imaju neke velike zamerke na nju, što, naravno, ne umanjuje kvalitet još jednog smešnog videa koji su napravili za nas.


Filmovi u novembar Istinite priče i nepotrebni nastavci u bioskopu: “Tragovi u snegu”, “Najhrabriji” i “Slagalica strave 8” Tri knjiške preporuke Tri knjige za preporuku: Karin Fosum, Rumena Bužarovska i Tomas Pinčon screen-shot-2017-10-31-at-3-07-47-pmcover Trejler za novu Spilbergovu dramu „The Post“ "Predgrađe" Film ’’Predgrađe“ zatvara Cinemafest · · · · · ·