sddefault_cover_honest
KULTURA · film/TV

Ves Andersonov animirani film „Ostrvo pasa“ će ove nedelje imati svoju premijeru. Kritičari već sada imaju samo reči hvale za novo ostvarenje slavnog reditelja, a uskoro ćemo moći da saznamo i sud publike.

Komičari sa „Screen Junkies“ Youtube kanala su iskoristili ovu priliku da skrenu pažnju na karijeru jednog od svojih omiljenih filmskih autora i u čast Ves Andersona objavili su novu epizodu svoje serije urnebesnih „iskrenih trejlera“, ovog puta fokusiranu na dosadašnji rad poznatog režisera.

Za razliku od tipičnih epizoda ovog Youtube serijala, ovaj iskreni trejler prikazuje detalje iz čak osam filmova Vesa Andersona, ukazujući na zabavan način na sve njihove sličnosti. Kreatori trejlera su se našalili sa tendencijom ovog autora da: snima simetrične kadrove, koristi muziku koja pripada stilu klasičnog roka, činjenicom da likovi njegovih filmova često bivaju udareni pesnicom u glavu…

Uživajte u ovom iskrenom trejleru, a ako pronađete vremena, možete i da obnovite gradivo gledanjem jednog od vaših favorita iz opusa ovog talentovanog režisera. Mi ćemo se (ponovo) odlučiti za The Grand Budapest Hotel, a i vi nećete pogrešiti ako mu date šansu.

5aaabb993be59f1f008b4704-960-480 „Poverljivo iz L.A.“ će postati TV serija Legenda o Konkubini Najskuplji kineski film prikazuje svu raskoš i lepotu drevne Kine Povrćkice u kući Minimax: Spremi se da zavoliš povrće! gallery-1496604385-landscape-1452114078-elle-the-crown-index 10 najskupljih serija svih vremena · · · · · ·