englishmanrisk
U VAZDUHU · urban flash

Irski trio komičara pod nazivom „Foil Arms and Hog“ je na svom Youtube kanalu objavio urnebesan video u kome možemo da vidimo ljude koji predstavljaju različite svetske sile kako igraju čuvenu društvenu igru Riziko.

Čovek koji predstavlja Englesku, na primer, na početku igre najavljuje da će da osvoji Indiju na negodovanje predstavnika ove južnoazijske zemlje. On onda na trenutak odustaje, da bi odmah najavio invaziju Irske na negodovanje komšije sa zapada. Ubrzo se priključuje i arogantni Amerikanac koji želi da napadne Bliski istok, dok se Rus pravi blesav kada drugi igrači primete da je pomerio svoje tenkiće u Ukrajinu. Kada dođe red na Nemca, on odlučuje da preskoči par krugova jer, kako kaže, ponekad se „previše zanese“ kada igraju ovu igru.

I ostatak skeča je u ovom stilu. Pogledajte video iznad teksta i iskoristite priliku da se podsetite bliže i dalje istorije ratova, ali i dobro nasmejete.

page-cover Postali su tate, ali se i dalje ponašaju kao deca pexels-photo-774866 Poznati psiholog smatra da ljudima nije cilj da uvek budu srećni savings-goals Kako da najlakše uštedite u 2019. godini? book-tree-library-in-old-trunk-sharalee-armitage-1 Rekli su joj da ukloni staro drvo, a ona ga je pretvorila u biblioteku · · · · ·