James Bond: Stigao je novi trejler za film “Spectre”
KULTURA · film/TV

Jurnjave kolima, duhovite opaske, opasne žene i prizori od kojih vam zastaje dah – sve je ponovo tu u “dugom” trejleru za film “Spectre”, 24. film u seriji o najpoznatijem svetskom špijunu Jamesu Bondu.

Nekoliko meseci pre premijere, stiže nam novi, potpuniji trejler za film Spectre, koji se bavi misterioznom organizacijom sa kojom se agent 007 već susretao u prošlosti. Iza kamere je ponovo Sam Mendes, a u ulozi Bonda po četvrti put se pojavljuje Daniel Craig.

Svi sastojci za uspešan film su tu: scene koje prikazuju nemoguće stvari (uništenje cele zgrade samo jednim metkom), zanosne žene (putena crka Monica Belucci i mlada Lea Seydoux), automobili koji izazivaju zavist svakog muškarca. U samo dva minuta posetićemo Rim, Alpe, London i Meksiko siti, ali i upoznati negativca Franza Oberhauzera, predvodnika organizacije Spectre, koji se Bondu obraća rečima “Odgovoran sam za sav bol koji osećaš”.

Film stiže u bioskope 6. novembra.

Automatski nacrt “Borilački klub” za decu Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence u novoj glavnoj ulozi – pogledajte trejler filma “Joy” Ted2_SBgr1 Filmska recenzija: „TED 2“ Filmovi Filmovi zasnovani na istinitim pričama koje očekujemo ove godine · ·