Petar pan i zvončica
PULS GRADA · deca

poznata glumica čuvena i po sjajnim glasovnim mogućnostima Jelena Gavrilović otpevala je uvodnu numeru novog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije. Spot za pesmu „Dobrodošli u Nedođiju” možete pogledati na početku ovog teksta.

Deca je pamte i kao Elzu iz jedne od najboljih Diznijevih sinhronizacija Zaleđenog kraljevstva je ovim povodom izjavila: „Bilo je zadovoljstvo glumiti jedan od najvoljenijih likova iz bajki, dragu Zvončicu. Sinhronizacija je bila zabavna, kao i uvek sa dobrom ekipom, a nadam se da će se svima dopasti uvodna numera ‘Dobrodošli u Nedođiju’. Slušamo se i gledamo u bioskopu!”

U ulozi Petra Pana slušaćemo Đorđa Stojkovića (Vojna akademija), a Milana Gromilića kao legendarnog Kapetana Kuku. Pored Jelene Gavrilović kao Zvončice, u ulozi Vendi slušaćemo njenu koleginicu iz serije Istine i laži - Anju Mit. U ostalim ulogama živopisnih likova ove zahtevne glumačke podele slušaćemo: Miroljuba Turajliju, Dragana Vujića Vujkete, Ljubišu Dinčića, Zdravka Savića, Dušicu Novaković, Marka Markovića, Nikolu Šurbanovića i Jelenu i Teodoru Radović. Džon, Majkl i Izgubljeni dečaci su Dimitrije Nikolić, Sava Stanisavljević, Sergej Čolović, Andrej Filipović, Milan Jevđenijević i Isidor Čolović. Rediteljka sinhronizacije je Dušica Novaković, a za mix zvuka zadužen je studio Audio Wizard M&D.

Svečana premijera dečjeg animiranog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije biće održana 22. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City u 16 časova. Bioskopska distribucija ove sinhronizovane avanture počeće od 27. decembra širom zemlje i regiona.


Snežana Predstava „Snežana i sedam patuljaka na ledu“ u Štark areni Child with ara parrot Kako da izaberete najboljeg kućnog ljubimca za vaše dete naslovna Neko je ovo pravio za decu? Ljubivoje Ršumović Čitanje nas spaja · · · ·