Use Less sajt
PULS GRADA · stilistika

Iako smo duboko zagazili u jesen, te je većina vas već obavila jesenji šoping i osvežila svoj garderober novim komadima, nije zgoreg podsetiti se koji su to odevni predmeti bez kojih je teško zamisliti jesenju sezonu, kao i kako da sami osmislite što bolje kombinacije od svega što već imate u ormaru.

Youtube kanal Use Less prepun je zanimljivih videa na temu minimalističkog odevanja, te stilskih trikova kako da uz što manje novca i puno mašte svake sezone izgledate stilizovano i šik. Devojka koja uređuje ovaj kanal vodi se teorijom manje je više, te iz sezone u sezonu reciklira već postojeće komade u svom garderoberu kojima daje novi pečat tek ponekim novim detaljem ili hit komadom sezone, kao što je ove jeseni kaput leopard printa. Pored toga, ona nam otkriva na koji način se priprema pred svaku sezonu, kako vodi svoj dnevnik kupovine ali i otkriva aplikaciju pomoću koje i vi lako možete savladati veštinu stilizovanja i zauvek zaboraviti na čuvenu šta danas da obučem dilemu.

Dakle, pred vama je vrlo sadržajnih 15 minuta zanimljivog i vrlo korisnog materijala, tako da se opustite, uživajte i pažljivo hvatajte beleške.


collage Modni trendovi ’90-ih koji doživljavaju veliki povratak collage Modna inspiracija po uzoru na Pipu Midlton collage Kako da najbolje stilizujete rolku ove sezone cover Naj nakit za jesen 2018. · · · · · ·