Automatski nacrt
U VAZDUHU · urban flash

Prvo se većina pitala ko su hipsteri, pa su onda svi odjednom bili hipsteri, da bi se vrlo brzo ograđivali od toga da su hipsteri. Na kraju su hipstere proglasili mrtvima, ali onda smo otkrili da su svi sad hipsteri samo kad odu u inostranstvo. U jednu stvar smo nakon cele hipsterske halabuke sasvim sigurni, neki od njih su otišli predaleko…

Definicija hipstera glasi: Subkulture muškaraca i žena obično u svojim 20-im i 30-im godinama koji vrednuju nezavisno razmišljanje, kontra kulturu, progresivne politike, uvažavaju umetnost i indi rok muziku, kreativni su, inteligentni i duhoviti.
Ako želite da „prepoznate“ hipstera: obično nosi vintidž garderobu, uske, pripijene farmerke, old school patike, i često naočare za vid sa većim okvirom. I brada je skoro nezaobilazan deo takvog stila.
Da, to je taj kul i urbani izgled, ali postoje i oni kod kojih je hipsterizam otišao u krajnost. Pošto dela govore više od reči, a fotografija govori 1000 reči, pogledajte u našoj galeriji nekrunisane kraljeve hipsteraja.

Dragi hipsteri...Otvori galeriju
Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru Eksperiment: Parovi pričaju iskreno o sebi i o svom partneru žene Ženama je potrebno više sna nego muškarcima? Migracija gnuova u Serengetiju (izvor tanzaniaonfoot.com) Neverovatni putnici: Spektakularne migracije životinja životinje Psi i mačke su sa različitih planeta? ·