Automatski nacrt
KULTURA · muzika

Pre dve nedelje Kanye West je izbacio novi spot za pesmu „Famous“ koji je sve samo ne prikladan da se gleda na radnom mestu. Svet na netu je samo o ovome pričao. Toliko je Kanye popularan da je Radio BBC1 pozvao poznate ličnosti da naprave verziju spota koju je moguće gledati na poslu. I ovaj poziv se pokazao kao više nego zgodna ideja, koja je otvorila vrata svim novim uvrnutim verzijama.

Umesto da budu goli pod prekrivačima, potpuno obučene zvezde leže u krevetu i pričaju jedni drugima slatke besmisliceJustin Bieber se hvali Cheryl Cole priča kako ima savršeno simetrično lice, a Nick Jonas šapuće Carly Rae Jepsen kako mora da nosi kožu kako bi mu bilo toplo pored nje.

Meghan Trainor, Troye Sivan, 5 Seconds of Summer, Craig i Ant & Dec se pojavljuju u videu takođe. Očigledno je da Kanye zna kako se vlada Internetom, pošto svake nedelje prednjači u novim „vestima“ koje na kraju uglavnom završe kao u onoj: „Tresla se gora, rodio se miš“.

Rimejk poznatog spota „Wannabe" grupe Spice Girls koji ima snažnu poruku Rimejk poznatog spota „Wannabe“ grupe Spice Girls Fergie Fergie ima novi spot a u njemu Kim Kardashian Lira Vega Koncert benda Lira Vega 13517555_10154239845408698_1733271020220772452_o cover1 Exit 2016: Muzička magija i ovog leta na Petrovaradinskoj tvrđavi ·