Svet bez aplikacija
U VAZDUHU · tech/web

Sećate li se života pre aplikacija? Na put smo nosili papirne mape, brojeve telefona smo učili napamet ili ih zapisivali u rokovnik, dok smo za pronalaženje potencijalnih partnera morali da izlazimo iz kuće i upoznajemo ljude (horor!). Nova reklama kompanije Apple na humorističan način odgovara na pitanje kako bi izgledao svet kada bi odjednom sve aplikacije na mobilnim telefonima prestale da rade.

Globalnu krizu u reklami je izazvao nesmotreni radnik Apple-a koji je slučajno isključio servere, a ono što sledi je u sprdnji nazvano appokalipsa. Bez Instagram-a, mlada žena stoji na ulici vičući „SELFI“ dok nudi svoje slike slučajnim prolaznicima. U saobraćaju nastaje totalni kolaps budući da aplikacije WazeGoogle Maps više nisu u funkciji, a grupa turista pokušava da provali u nasumičnu kuću, čiji vlasnici ih uporno ubeđuju da je nisu izdali na Airbnb-u.

Kao spasenje se pojavljuje buvlja pijaca nazvana, naravno, App Store, koja nudi stvarne verzije poznatih aplikacija, pa su tako plastični hirurzi spremni da zamene lica svojih pacijenata kao u aplikaciji Face Swap, dok razvijeni momci reklamiraju svoje telo na platformi pod imenom Tinder.

cover samsung galaxy j Samsung predstavlja potpuno novu Galaxy J seriju prep pad_cover Hi-tech kuhinja QLED TV stand (5) Samsung predstavlja dodatnu opremu za televizore HTC U11 - HTC Adriatic ekipa Novi HTC U11 predstavljen u Srbiji · · ·