Kako bi izgledao Tinder da je ovo 1981.
U VAZDUHU · urban flash

Mnogi su skloni da osuđuju internet što njihova deca ili oni sami provode mnogo vremena hipnotisano gledajući u ekran kompjutera ili mobilnog telefona. Istina je da takvo ponašanje u mnogome podstiče otuđenje od sveta u koje realno živimo, ali je isto tako tačno da se određene ljudske potrebe sele iz sveta realnosti u svet interneta i društvenih mreža. Zahvaljujući duhovitom videu u mogućnosti smo da vidimo kako bi najčuvenija mreža za upoznavanje ljudi funkcionisala u davnim osamdesetim godinama 20. veka.

Kada biste nekom današnjem tinejdžeru oduzeli wi-fi vezu na samo pola sata, verovatno bi to bilo najdužih 30 minuta u njegovom životu, ispunjenih velikom prazninom, u glavi, ali i u emocijama. Istina je da je to generacija koja ne zna šta znači dial-up veza, ne seća se šta je nekada značilo koristiti čak i tu sasvim lošu, ali ipak nekakvu vezu sa ostatkom planete.

Današnja moderna „dating“ iskustva obično podrazumevaju dug period upoznavanja putem i zahvaljujući internetu, a tek se po neko od njih zaista i upozna, onako fizički, da jedno drugom pruže ruku i kažu kako se zaista zovu. Da bi se oni sentimentalni prisetili vremena prvih internet veza, a ovi nešto mlađi slatko nasmejali (ako uopšte ukapiraju čemu) tim okupljen oko kanala SquirrelMonkeyCom postavio je na YouTube-u ovaj zanimljiv video.

Najseksipilnija žena u 2015. Čitaoci magazina FHM odlučili Michelle Keegan je najbolja „riba“ u 2015. Kučići i mokri poznati Kad mokri kučići zaliče na slavne ličnosti Idealan selfie ili gubitak zdravog razuma? Još jedna nepotrebna novotarija: „Selfie“ ruka Coloring Book for Grownups Bojanka za odrasle – treba se šaliti na svoj račun ·