Kako da napravite savršene fotografije na ovogodišnjem odmoru
KULTURA · fotografija

Kako biste reagovali ako bi sa vama na put pošao i neki svetski poznat fotograf koji bi zabeležio svaki kadar vašeg putovanja na najbolji mogući način… Umesto da vas prati u stopu, Ray Demski će vam u ovom videu dati par veoma korisnih saveta kako da sa puta donesete ne samo sjajna sećanja nego i još bolje fotografije!

U turističkim vodičima uglavnom se gostima savetuje oprez prilikom fotografisanja i masovnih poseta značajnim lokalitetima kako bi turisti sačuvali svoje dragocenosti – od novčanika do foto-aparata ili pasoša!

Ray Demsiki ima sjajne savete za sve vas koji strahujete da biste mogli ostati bez ličnih stvari na putovanjima, Sa druge strane, Ray će vam pokazati kako da napravite kadrove i fotografije kojih se nećete sramiti na društvenim mrežama ili među prijateljima i koje ćete rado pokazivati svima koji vas budu pitali – kako je bilo na letovanju?

Jezive fotografije napuštenih zabavnih parkova Jezive fotografije napuštenih zabavnih parkova Gwyneth Paltrow, James Rebhorn, Matt Damon, “The Talented Mr. Ripley” Vencija, Italija 1998 Na snimanju sa holivudskim zvezdama Windows of the World André Vicente Gonçalves (Windows of the World): Foto-serija posvećena prozorima širom sveta Delfini Fotografije delfina koje pokazuju koliko su oni pametne životinje · ·