Kako izgleda kad vas najbolja drugarica po prvi put vidi golu
U VAZDUHU · urban flash

Šta bismo radili da nam nije BuzzFeed-a? Toliko bi nerešenih pitanja i misterija svakodnevnog života ostalo nerazjašnjeno, ali dobro je da jedan YouTube kanal prilično redovno uspeva da zadovolji našu znatiželju i da nam odgovore na pitanja koja se u svakodnevnom životu redovno pojavljuju. Da li ste se vi i vaša najbolja drugarica već ogolile jedna pred drugom, ne samo emotivno, već i fizički?

Biti go je deo intime i možda i ranjive strane našeg bića, stoga nije lako biti go pred drugima, a naročito onima koji nam nešto znače. Kao što vam je lako da potpunom strancu ispričate neki „sočan“ detalj iz svoje prošlosti, bilo bi vam lako i da se skinete pred njim, ali pred najboljom drugaricom, e, to je već nešto sasvim drugo!

Kako su reagovale drugarice, jedna pred drugom, gole i srećne, istovremeno i uplašene i raspoložene da svoje prijateljstvo podignu na sasvim drugi nivo, još intimniji i bliži drugom biću, koje zovemo najboljim prijateljem. Žene ponekad umeju da budu previše kritične jedna prema drugoj, ili prema onima koje ne poznaju, ali šta znači biti toliko ogoljen da te nečiji pogled može povrediti, pogledajte u još jednom sjajnom videu BuzzFeed-a.

"Computer Show" - video radovi koji parodiraju savremenu tehnologiju „Computer Show“ – video radovi koji parodiraju savremenu tehnologiju Evolucija muških naočara Evolucija muških naočara – od 1930. do danas Le Cube i MTV protiv poznatih Le Cube: MTV se narugao Madonni, Justinu Bieberu, Kanye Westu i drugima Zavisnost od mobilnog telefona Oči u oči sa zavisnošću od mobilnog telefona · · ·