Evolucija Betmena
KULTURA · film/TV

Moguće je da ste mislili kako o superheroju kakav je Batman znate gotovo sve, ali istina je da ste pogrešili.

Na primeru evolucije jednoga junaka kakav je čovek slepi miš, pokazaćemo vam da je heroj ozbiljan usamljen i veoma misteriozan Batman to postao tek u kasnijim fazama njegovog lika. One prvobitne bile okrenute ka humoru i naivnosti jednog televizijskog žanra kakav dana više skoro i da ne postoji.

Danas Batman ima različite odevne kombinacije i svaka je moćnija i impresivnija od one prethodne. On je silan, poput Ahila, i niko mu ništa ne može. Istina je da je ciničan pre nego duhovit, baš kao da su ga njegovi tvorci previše ozbiljno shvatili. Za razliku od njegove nešto „starije braće“ iz prošlih i televizijskih pojavljivanja, koji su bili i zabavni i duhoviti, a ipak su uspevali da svoj herojski posao obave kako treba!

Bridget Jones's Baby Ona se vraća luđa nego ikada – pogledajte trejler za „Bridget Jones’s Baby“ "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" od sutra u bioskopima „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ od sutra u bioskopima Thelma and Louise Top 8: Filmovi o putovanjima Genius Pogledajte trejler za film „Genius“ · · · · ·