Street Fighter
U VAZDUHU · urban flash

Ako ste otac nemojte misliti da vaš podmladak na vas ne gleda kao na značajan uzor i model, koji se i poštuje i voli, ali znajte da se ovakva nagrada ne dobija tek onako, i da ljubav svoje dece morate da zaslužite. Oni roditelji koji se nikada nisu oprostili od sopstvenog detinjstva, koji ne pokušavaju da pred svojom decom glume ozbiljne odrasle osobe, već uživaju da se sa njima igraju i podele lične ludorije, znaju prečicu do divljenja sopstvene dece.

Nick Luciano je sasvim običan tata. Možda vam se može učiniti kao neobičan ili nesimpatičan u šortsu i toj smešno upasanoj majici, ali čekajte – pa kako vaši očevi izgledaju?! Nick je, što bi klinci rekli, zapravo jedan „cool ćale“ koji uživa u tome da učestvuje u hobijima svog sina, a kako je njegov naslednik veliki ljubitelj igrice Street Fighter, dragom ocu ne preostaje ništa drugo, već da i sam postane jedan pravi borac.

Omladina često zaboravlja da su nam prvi idoli roditelji, a možda je odlično pitanje – zašto nekima ova faza u životu traje duže nego drugima! Dragi roditelji, stavite prst na čelo, i nemojte se smejati Nicku Lucianu, već pokušajte da razumete svoje dete, baš kao što je on razumeo svoje!

Kokteli i kalorije Koliko kalorija imaju popularni kokteli Jedna ljubav koja traje 70 godina Njihova ljubavna priča je duga 70 godina Mačka i klasična umetnost Kako je jedna maca dospela u umetnost Reklama godine: Frikom „Belgrade 7 Secrets by KING“ Reklama godine: Frikom „Belgrade 7 Secrets by KING“ · · ·