Kako jež proslavlja rođendan
U VAZDUHU · urban flash

U Los Anđelesu je početkom aprila ove godine objavljen video klip pod nazivom „Sićušni hrčak jede sićušni burito“, koji je u prvom talasu pomame imao skoro 8 miliona pregleda na YouTube-u. Tvorcima ovog šaljivog video rada tolika popularnost nije odmogla, već su motivisano išli ka novom klipu pod nazivom „Malecni rođendan za malecnog ježa“.

Novi video u kojem jež proslavlja rođendan, i koji je prema prošlonedeljnim statistikama imao milion pregleda, prikazuje životinjicu na rođendanskoj zabavi, onakvoj kakvu srećemo u dobrim bajkama, ili u mašti. Pojedini tumači video spota tvrde da je pokušaj da se proširi ciljna grupa verovatno već uspeo, jer je za razliku od prethodnog sve dodatno doterano. U slučaju da i sami želite da napravite sličnu vrstu procene, evo i prethodnog rada Sićušni hrčak jede sićušni burito.

Dečiji crteži kao večna inspiracija Dečiji crteži kao večna inspiracija Predstava Plesna predstava „Prokleta avlija“ Rihanna i golgeter Goetze Kako se Rihanna provela u Brazilu? Hrana posle pijanog partyja Hrana posle lude zabave · · ·