James Bond
U VAZDUHU · urban flash

Dobar deo muške populacije želi da bude šarmantan i privlačan kao James Bond, a žene, naravno, žele da se zabavljaju sa nekim ko je sličan najpoznatijem filmskom junaku svih vremena. Iako biste mogli da poverujete da Bonda isključivo krase skupoceni rekviziti i da tako nešto ne možete kopirati, trebalo bi da pažljivo pogledate video, jer biste na taj način zapravo shvatili da u svakom muškarcu čuči tajni agent, ali da je potrebno 007 koraka da on to i postane.

Neodoljivi James kome se žene bacaju u naručje bez obzira što je veoma opasno boraviti u njegovoj blizini. Možda neka žena i ne želi muškarca kakav je Bond, ali to su samo retki izuzeci, jer njegovom šarmu i urođenom smislu za humor teško je odoleti, naročito u vreme kada muškarci zaboravljaju koliko žene vole udvaranje i pažnju. James Bond je prema pojedinim psihološkim istraživanjima zaista idealan muškarac. Ispitanice u anonimnoj anketi dale su i objašnjenje koje se od slučaja do slučaja vrlo malo razlikuje – on je šarmantan, hrabar, vodi računa o svom izgledu, jednostavan je, ima prefinjen ukus kada je reč o hrani i piću, ako može, putuje u velikom stilu, poznati su mu načini i veštine samoodbrane, s poštovanjem se odnosi prema ženama i uvek ima plan B.

Ako vi iz ovog detaljnog spiska navedenih vrlina jednog vrhunskog tajnog agenta niste mogli da pronađete mapu za put do srca vaše drage, onda bi pažljivije i opet trebalo da pogledate video!


Kako prepoznati lažova Kako da prepoznamo lažljivce? Njima ne ništa ne znači Njima „ne“ nije ništa značilo feature_last_ditch_conservation_main Top 10: Stvari koje izumiru Kokain u reklamama iz '70-ih Reklame iz ’70-ih i kokain na „izvol’te“ · ·