taylorswiftcover
PULS GRADA · lepota

I dok se stvari u političkom smislu zatežu između Severne i Južne Koreje, u svetu mode i blogova nema napetosti više no inače. Šta to tačno znači? Za početak, svako radi svoj uobičajeni posao, a blogerke i vlogerke se zadovoljno šepure demonstrirajući svoju lepotu i spretnost.

U videu koji je postavljen na početku ovog teksta, imali ste priliku da vidite kako jedna južnokorejska blogerka svoje lepo lice transformiše malo-pomalo u lice čuvene američke pop pevačice Taylor Swift. Ono što je nas posebno iznenadilo, jeste da njih dve nimalo ne liče, i da je ova vrsta transformacije lica bliža umetnosti nego nekakvom običnom ulepšavanju. Ne treba zaboraviti i da je Taylor Swift ovih dana izuzetno popularna kao tema mnogih stranih i domaćih medija, jer je pored uobičajenih ljubavno-mladalačkih tema objavila i dve nove pesme!

Izgleda da je Južnokorejka Park Hye Min odabrala pravu osobu u koju će se transformisati, možda kad poraste!


1504006258-1503996315-landscape-1503935452-elle-kristen-stewart-chanel Kristen Stewart igra uz Beyonce u reklami za novi Chanel parfem cover www.redbookmag.com Najneobičniji spa tretmani širom sveta ponytail-hairstyle-ideas-cover Novi načini za nošenje konjskog repa cover Šta vaše lice pokušava da vam kaže · · · · ·