Kako strani jezici zvuče onima koji ih ne govore
U VAZDUHU · urban flash

Jeste li spremni za brzi test poznavanja stranog jezika, jednog ili različitih, na vama je da procenite, u odnosu na to koliko je vaše znanje. Ovo je istovremeno ključni pokazatelj zašto oni koji tvrde da muzikalne osobe bolje i lakše uče jezike, kao i da gramatiku ne bi trebalo savladavati na kursevima stranih jezika, zaista nemaju pojma o onome o čemu pričaju. Mislite da je ova devojka poliglota? Poslušajte još jednom.

Devojka koja uživa u dobroj šali, i koja se nakon postavljenog videa odmah ogradila od mogućih negativnih komentara, koji bi je mogli proglasiti nadobudnom tinejdžerkom, koja smatra da su strani jezici potencijalni predmet ismevanja, oduševila je sve one koji već govore, ali i one koji tek žele da savladaju određeni strani jezik. Testirajte svoje znanje, da u moru izmišljenih reči, koje samo zvuče, ali i ne znače prepoznate po neku koja je prava, ako ih uopšte ima.

Saopštite radosnu vest Zabavni načini da objavite da ste trudni Kako da otvorite flašu bez otvarača Kako da otvorite flašu piva bez otvarača Majice Obuci majicu i pokreni ludu zabavu Venčanje "Ratovi zvezda" Venčanje u stilu “Ratova zvezda” ·