Braća
U VAZDUHU · urban flash

Kad su Cher i Stephen Lair dovezli kući svoje sedmo dete po redu, iz porodilišta, njihovih šest sinova je bilo u neverovatnom šoku. Iznenađenje i zabrinutost proistekli su iz činjenice da je u porodici Lair nakon toliko godina rođena devojčica i da će od dana današnjeg do kraja života, svaki od ovih šestorice dečaka imati i obavezu i brigu da zaštiti ne samo svoju braću, već i sestru, jedinu koju imaju i koja će zauvek biti najmlađa!

Video koji je pred vama prava je esencija nežnosti i ljubavi. Braća, i to njih šestorica, svaki na svoj način objašnjava koja su bila njegova očekivanja, i šta za njega danas, kad sestricu drži u rukama jesu njegove ključne misaone preokupacije. Videćete kako dečaci, u zavisnosti od uzrasta govore o svojim brigama vezano za budućnost njih i njihove sestrice. Svaki od njih je veoma nežan, a čini se da devojčica ne mora da brine o tome hoće li biti zaštićena ili ne. Ako razmišljate o tome da li da proširite svoju porodicu, pogledajte ovaj video i recite – zar ne bi bilo divno kada bi svaka sestra na svetu imala jednog od ovakve braće kao beskrajnu podršku i zaštitu u životu.

Jeff Bridges 10 ljudi koji su nosili pravu majicu u pravo vreme One ne stare One ne stare Kriv je Photoshop Nevolje sa Photoshopom Tetovaže umesto burmi Oni su razmenili tetovaže umesto prstenja ·