Kako zaista izgleda kada imate migrenu
U VAZDUHU · urban flash

Da migrena nije samo obična glavobolja sa fensi imenom, pokazala su mnogobrojna istraživanja, ali zahvaljujući savremenoj tehnologiji ljudi koji su do sada živeli sa onima koji povremeno imaju napade migrene, konačno mogu da razumeju šta oni zapravo znače!

Medicinska istraživanja uvek bi trebalo da idu u korak sa novim tehnologijama, pa je tako nedavno sprovedeno istraživanje koje je uključivalo one koji pate od napada migrene, i njihove saradnje sa stručnjacima iz oblasti virtuelne stvarnosti, koji su pokušali da naprave program koji će onome koji stavi naočare pokazati kako izgleda i šta znači kada imate migrenu.

Čak i za one koji žive sa ljudima koji pate od migrene bilo je teško da razumeju u čemu se to ovaj fizički problem razlikuje od klasične glavobolje. Ono što osoba koja prolazi kroz napad migrene proživljava sada su mogli da iskuse (pogledajte video) i njihovi najbliži članovi porodice ili prijatelji, a njihove reakcije nakon što su isprobali simulator migrene jasno će vam pokazati koliko je ovaj problem ozbiljan i težak ako se sa njim suočavate dok vaše svakodnevne obaveze čekaju da budu završene!

Za poseban osećaj glamura - zlatni preliv na sladoledu Da li biste jeli sladoled sa zlatom Šef psihopata Kako se nositi sa šefom psihopatom Automatski nacrt Kad sa neobičnom knjigom odete u metro Video igrice 7 razloga zašto je dobro igrati video igrice ·