5b3a473d1a0000a50cce31ed
U VAZDUHU · urban flash

Filmovi nas godinama „uče“ kako su kriminalci visoko inteligentne individue koje pažljivo planiraju svaki svoj korak i uvek znaju kakve ih posledice čekaju kada se upuštaju u kršenje zakona. U stvarnosti, međutim, nije baš tako, a sledeći snimak neuspele pljačke jednog mladog para u prodavnici kraj Edmontona to najbolje pokazuje.

Naime, momak od 28 godina i njegova 29-godišnja devojka su pokušali da pazare robu sa ukradenom kreditnom karticom, a kada je kasir primetio da nešto nije u redu, odmah je pozvao policiju da proveri o čemu se radi. Tada je krenuo pravi haos u njegovoj radnji.

Prvo je mladić pokušao da pobegne i pored očigledne pretnje da će policajac iskoristiti elektrošoker, što se naravno i desilo, a kasnije je i njegova partnerka u zločinu probala nemoguće. Kao da se nalazi u crtanom filmu, ili možda akcionom hitu Umri muški, ona je pokušala da pobegne kroz ventilacioni otvor. Verujemo da možete pretpostaviti kako se završio njen neslavni pokušaj bekstva.

Na našu sreću, ceo proces ovog urnebesnog hapšenja je snimljen bezbednosnim kamerama, a neko se, naravno, setio i da kompletni snimak upotpuni muzikom iz serije Beni Hil. U videu iznad teksta možete videti kako je sve to izgledalo.

photo-1488045307243-b1029a4d01af Naučnici su pronašli način da umanje našu želju za slatkišima 77dcea65d1c03d1dd3fee6aa949618d6_800_420 Vaše ključno oružje prema horoskopskom znaku how-talk-money-your-partner Kako sa partnerom pričati o novcu (a da vam ne bude neprijatno) comp-hp-gq-4jul18_getty_b Čiji sat je zasijao u četvrtfinalu Svetskog prvenstva · · · · ·