Kate Moss u kampanji Stelle McCartney za sezonu jesen/zima
PULS GRADA · moda

Stella McCartney je za novu sezonu odlučila da uposli svoju dobru prijateljicu Kate Moss, koja će za kampanju jesen/zima 2014/15 biti zaštitno lice. Kratak film koji najavljuje novu modnu sezonu čuvene engleske kreatorke zove se „Kate Dreams“ za koji nismo sigurni da li je košmar ili su u pitanju „slatki snovi“.

Ovo će za Kate biti sedmi put da se pojavi kao lice Stellinog brenda, a ovoga puta čuvenu manekenku snimali su Mert Alas i Marcus Piggott. Muziku u filmu komponovao je Fred Gibson koji je bio dosledan po pitanju nadrealne estetike, koja prati sve aspekte nove kampanje. McCartneyjeva je inspiraciju pronašla u kombinaciji jarkih boja i snažnih ličnih ubeđenja kada je reč o zaštiti životne sredine. Za nju je prijateljica Kate Moss otelotvorenje ženstvenosti, i kako kaže bio je red da u kreacijama za novu sezonu zajedno podrže stvar koja im je važna.

Sahara Ray Kupaći kostimi Sahare Ray Sex i grad Koji brendovi su najčešće spominjani u seriji „Seks i grad“ Francuski stil Šta o stilu možete naučiti iz francuskih filmova? Kako se obući za posao Kako da se leti obučete za posao – 10 pravila · ·