Kate Upton i Alexandra Daddario udružuju snage u novoj u komediji „The Layover“
KULTURA · film/TV

Kate i Alexandra ovoga puta igraju najbolje prijateljice koje su igrom slučaja u isto vreme ostale bez posla. Budući da ni u ljubavi nemaju sreće i trenutno su singl, one odlučuju da neplanirano odu na Floridu kako bi se malo oslobodile stresa.

U avionu za svoju destinaciju sreću zgodnog mladića na kojeg obe bacaju oko. Od tog trenutka kreće borba prsa u prsa za njegovu naklonost koja preti da uništi njihovo dugogodišnje prijateljstvo. Da stvar bude još gora, avion je prinuđen da sleti u Sent Luis zbog vremenskih neprilika.

Ovu zabavnu komediju je režirao poznati glumac William H. Macy, dok su scenario napisali David HornsbyLance Krall, koji su već sarađivali u seriji It’s Always Sunny in Philadelphia. Premijera filma je zakazana za 1. septembar.

Otvaranje 12. izdanja festivala_cover Festival Slobodna Zona: Konkurs za selektore 103_009r_-_h_2017_cover Stranger Things: Stigli su tizer i poster za drugu sezonu hbz-kit-auditions-index-1499777770 Kit Harington imitira kolege iz serije „Game of Thrones“ u urnebesnom videu READY PLAYER ONE Doživite bitku iz filma „Dunkirk“ u VR-u potpuno besplatno · · ·