Kazuyoshi Miura
PULS GRADA · sport&rekreacija

Japanski fudbaler Kazuyoshi Miura je pravi fenomen. Sa 50 godina on je i dalje bolji od polovine svojih duplo mlađih kolega. Trenutno je najstariji profesionalni fudbaler na svetu, a od nedavno i najstariji fudbaler koji je postigao gol u profesionalnom fudbalu. On je to uradio sa 50 godina i 14 dana života.

Kazuyoshi Miura, najstariji profesionalni fudbaler na svetu igra za tim Yokohama FC, koji igra u drugoj japanskoj ligi. Nedavno je za svoj tim postigao gol kojim je postao prvi fudbaler na svetu koji je sa 50 i više godina dao profesionalni gol. Ovaj super fudbaler se ovim sportom bavi već 32 sezone. U svojoj dugoj karijeri igrao je za brazilski Santos i italijansku Đenovu, a za reprezentaciju Japana je nastupio 89 puta i dao 55 golova. A i dalje trese mreže.

Čvrsta guza Jednostavne vežbe za čvrstu guzu Automatski nacrt Joga u kiltu Reebok XChallenge CrossFit takmicenje (8) „Dream Co“ pobednici prvog Reebok „X-Challenge“ mike-horn-diet-3_cover Majk Horn: Snovi kojih se ne plašiš nisu dovoljno veliki · · ·