"My Old Lady" - novi film Kevina Klinea i Kristin Scott Thomas
KULTURA · film/TV

Ovo je film namenjen svim onim ženama koje su uzdisale kada se pre skoro dvadeset godina pojavio film „Francuski poljubac“. Kelvin Kline, savršeno odabran za ulogu siromašnog i smutljivog Amerikanca, koji je upravo nasledio ogroman stan u Parizu, predstavlja samo uvod u priču o razlikama koje postoje između Njujorka i Pariza, međuljudskih odnosa i porodičnih ustrojstava Evrope i Amerike.

U ovom filmu, za koji se ne može reći da ne predstavlja još jednu dramu sa humorističkim i romantičnim elementima, glumačka ekipa je zaista izvanredna. Dva puta Oskarom nagrađena Maggie Smith, koja igra Mathildu Girard, vremešnu stanarku, na čiju smrt čeka Kline, kako bi konačno nasledio stan. Njenu ćerku Chloé Girard igra za ovu priliku gotovo idealna Kristin Scott Thomas, koja je mnogo puta pominjala kako sebe smatra više Francuskinjom nego Engleskinjom, jer je od svoje 19. godine živi u Francuskoj, a 2005. dobila je i Nacionalni orden Legije časti.

Krive su zvezde Filmska recenzija: „Krive su zvezde“ Automatski nacrt Pogledajte trejler filma „Kako se rešiti šefa 2″ Kad se ljubav rodi na malom ekranu Velike ljubavi na velikom ekranu Festival holandskog filma Festival holandskog filma · · ·