keanu-reeves-winona-ryder-couple-up-for-destination-wedding-movie-ftr
KULTURA · film/TV

Kao svojevrsne filmske ikone ’90-ih, Kijanu Rivs i Vinona Rajder su već tri puta sarađivali u zajedničkim filmskim projektima.

Ovog put ćemo ih gledati kao glavne junake nove romantične komedije „Destination Wedding“ koja kreće sa prikazivanjem od 24. avgusta.

Kijanu i Vinona se nalaze u ulozi i Frenkija i Lindzi, dvoje mrzovoljnih gostiju svadbe zajedničkog prijatelja koji i pored početne međusobne odbojnosti pronalaze način da komuniciraju i malo po malo stiču simpatije jedno za drugo.

Destination Wedding je režirao Viktor Levin, koji je takođe odgovoran i za scenario filma. Pogledajte u videu iznad teksta kako izgleda prvi trejler za ovu veoma obećavajuću romantičnu komediju.

houston-doc Vitni: Pogledajte trejler za dokumentarac o slavnoj pevačici x-movie-cliches-that-need-to-stick-around-otherwise-im-stopping-watching-movies-altogether-1500x1000 Top 5 filmskih klišea koje ne želimo da zaboravimo solo-star-was-story-10.18.21-AM Filmsko proleće Marina-contra-el-viento_2 Film „Fantastična žena“ u bioskopima od 24. maja · · · · ·