john-wick-chapter-3-trailer
KULTURA · film/TV

Ljubitelji akcionih filmova konačno mogu da odahnu. Upravo je objavljen prvi trejler za film „John Wick: Chapter 3 – Parabellum“ koji ćemo biti u prilici da gledamo u bioskopima od 17. maja. Kijanu Rivs će ponoviti jednu od svojih najslavnijih uloga, a u filmu će mu se još pridružiti Ian Mekšejn, Hali Beri i Lorens Fišburn. Za režiserskim kormilom je Čed Stahelski.

Podsećamo vas, na kraju poslednjeg dela ove akcione sage, Džon Vik je izbačen iz kriminalnog kartela sa kojim je sarađivao jer je ubistvom jednog njegovog bosa u hotelu Kontinental prekršio kod organizacije. On se sada nalazi u bekstvu od plaćenih ubica koji bi želeli da budu baš oni koji će pokupiti nagradu od 14 miliona dolara za njegovu glavu. Ipak, jedna osoba iz branše ima razumevanja za Džonove probleme i spremna je da mu pomogne. Radi se o njegovoj dugogodišnjoj prijateljici i plaćenom ubici Sofiji koju u filmu tumači Hali Beri.

Po svemu sudeći, John Wick: Chapter 3 – Parabellum će biti još jedno kvalitetno bioskopsko iskustvo. Trejler obećava dosta uzbuđenja pa verujemo da će Kijanu konačno moći da se pohvali činjenicom da je snimio trilogiju u kojoj su svi filmovi dobri.

trailer-for-kate-beckinsales-new-series-the-widow-on-amazon-prime Kejt Bekinsejl će se oprobati i u serijskom formatu screen_003 Provedite vikend u bioskopu uz najlepšu zimsku bajku cover www.okcmoa.com i www.ew.com Letnji filmovi koji će vas ugrejati tokom zimskih dana la-la-land2-2-1024x426 Najlepši saobraćajni kolapsi na filmu · · · · · ·