replicas
KULTURA · film/TV

Iako uživamo da ga gledamo u komedijama, trilerima, ljubavnim i akcionim filmovima, po našem mišljenju Kijanu Rivsu najviše leže uloge u naučnofantastičnim ostvarenjima. Zbog toga nas posebno raduje što ćemo ga uskoro ponovo gledati u filmu ovog žanra po imenu „Replicas“. Još uvek se ne zna tačan datum premijere, ali je sigurno da će to biti do kraja godine. Film je režirao Džerfri Nahmanof, autor poznat po svojim scenarijima za blokbastere kao što su „Dan posle sutra“ i „Turista“.

Kijanu Rivs glumi neuronaučnika Vilijama Fostera koji pokušava da ljudsku svest prebaci u kompjuter. Nakon tragičnog udesa u kome su članovi njegove porodice izgubili život, on će poželeti da klonira njihovo telo, podari im svest i nastavi da živi s njima kao ranije. Ipak, ubrzo će se suočiti sa činjenicom da samo tri od četiri člana svoje porodice može vratiti u život. Između njega i njegove velike želje će se isprečiti i policija, članovi državne laboratorije, ali i sami zakoni fizike.

Sporedne uloge u filmu Replicas tumače Alis Iv, Džon Ortiz i Tomas Midldič.


Zlogonje naslovna Film za decu koji smo dugo čekali: „Zlogonje“ Raška Miljkovića BAD TEACHER pic 10 najgorih prosvetara na filmu maxresdefault Upoznajte devojke iz nove verzije serije „Čari“ Captain-Marvel-Movie-Poster Bri Larson je „Kapetan Marvel“ u trejleru za novi superherojski film · · ·