Kijanu Rivs: Surfovanje na motoru
PULS GRADA · aktuelno

Platforma ”Squarespace”, koja se koristi prilikom izrade sajtova, blogova i veb hosting, predstavila je reklamu sa Kijanu Rivsom namenjenu za prikazivanje na finalu u američkom fudbalu „Super Bowl”, koji se održava danas!

U reklami, Kijanu Rivs surfuje na motoru dok recituje stihove iz pesme Adventures in Success Vila Poversa. Holivudski glumac je suvlasnik kompanije Arch Motorcycle, koja je korisnik platforme Squarespace, godinama unazad. Programeri i dizajneri koji rade na pomenutoj platformi, redizajnirali su sajt Arch Motorcycle, kako bi se na njemu nalazila reklama. Takođe su napravili više videa koji služe kao polu tutorijali, u kojima Kijanu Rivs uči ljude kako da izmaštaju ideje za svoje sajtove koristeći platformu Squarespace. 

Marketinška kampanja će predstaviti glumca kroz tri različita spota koja će biti emitovana tokom finala u američkom fudbalu danas. Pogledajte u videu na koji način Kijanu Rivs predstavlja svoju kompaniju i platformu za izradu sajtova surfujući na motoru.

Woman drinking coffee at home with sunrise streaming in through Kako da vam svaki dan bude kao subota Equilibrio EQUILIBRIO: Vikend optimum kursevi stranih jezika – popust 50% Delta Holding Delta Holding: Stipendije za 28 učenika poljoprivrednih i ugostiteljskih škola LesparapluiesdeCherbourg2 Jugoslovenska kinoteka: Velikani svetskog filma · · · ·