aftermath-1
KULTURA · film/TV

Kira Najtli, svojevrsna kraljica tzv. kostimiranih drama, nas je obradovala još jednom ulogom u ljubavnom filmu koji se dešava u nekoj od ranijih istorijskih epoha. Ovog puta nije išla toliko daleko kao inače, budući da se film u kojem igra dešava neposredno nakon Drugog svetskog rata. On se zove „The Aftermath“, a datum njegovog izlaska je 23. april naredne godine.

Kira glumi Rejčel Morgan, ženu Luisa Morgana (Džejson Klark), britanskog pukovnika koji ima zadatak da upravlja Hamburgom i pomogne u njegovoj obnovi nakon ratne devastacije. Ona stiže u porušeni grad u zimu 1946, ali ubrzo otkriva da je njen muž doneo veoma čudnu odluku. Naime, on je za njihov dom izabrao veliku vilu koju mu je obezbedila britanska komanda, ali u kojoj i dalje žive njeni pređašnji vlasnici, nemački udovac Štefan Lubert (Aleksandar Skarsgard) i njegova problematična ćerka. Tenzija između novih i starih vlasnika u turbulentnoj atmosferi posleratnog doba će neizbežno ostaviti posledice na obe porodice.

The Aftermath je režirao Džejms Kent, dok su scenario napisali Džo Šrapnel i Ana Voterhaus. Ova filmska drama je adaptacija istoimenog romana Ridijana Bruka koji je dostupan u našim knjižarama pod imenom U tuđoj kući.


Južni vetar plakat Filmska jesen "Mile 22" Bioskopska preporuka: Mark Volberg u akcijašu „Milja 22″ Naslovna fotografija - The River of Kukamas MikroFAF: 5 filmova koje ne bi trebalo da propustite 016156 10 godina City Magazina: Domaći filmovi koji su obeležili epohu · · · · · ·