1511144678-0_cover
PULS GRADA · sport&rekreacija

Ako ne možete da dočekate Zimske olimpijske igre kako bi gledali ljude koji se klizaju (a i padaju), proverite u ovom videu kako izgleda novi japanski „sport“ koja će vam prirediti isti ugođaj.

U pitanju nije, naravno, prava sportska disciplina, već takmičenje u televizijskoj emisiji pod nazivom „Klizave stepenice“.

Kao što je jasno iz imena ove igre, cilj takmičara je da se popnu na vrh stepenica koje su izrazito klizave ali i blago nakrenute ka dole. Čini se da oni imaju đavolski težak zadatak, pogotovu kada imamo u vidu da učesnici mogu da nastradaju i zbog klizanja drugih ljudi, budući da postoji velika šansa da ih oni na svom padu od vrha do dna stepenica povuku sa sobom.

U video klipu iznad teksta možete videti kako izgleda ovo originalno japansko televizijsko takmičenje. Sigurni smo da će vam biti zabavno kao i nama.


Intersport Intersport predstavio novu prodavnicu u TC „Rajićeva“ Amstel i fudbal Pet osobina pravog navijača Visa Lotte Card Zimske olimpijske igre 2018: Visa ima nove platne uređaje za goste Pjongčanga tennis-novak-djokovic-James-Corden Nole se priprema za novu sezonu u emisiji Džejmsa Kordena · · · ·