Klub zadovoljnih žena
KULTURA · film/TV

U distribuciji Blitz Fima u bioskope stiže „Klub zadovoljnih žena“, rediteljski prvenac Bila Holdermana. U pitanju je priča o četiri dugogodišnje prijateljice koje u okviru svog mesečnog čitalačkog kluba otkrivaju knjigu „50 nijansi sive“, koja im menja živote.

Ono što je zanimljivo jeste da postavu filma čine četiri oskarovkeDajana Kiton, Džejn Fonda, Kendis Bergen i Meri Stinburgen. To je pomalo atipičan izbor za mladog reditelja koji je učestvovao  i u pisanju scenarija i produkciji zajedno sa svojom prijateljicom i koleginicom Erin Sims.

Njih četiri su u svojim šezdesetim godinama i trude se da ruše samonametnute i relacijske barijere. Dajana je postala udovica nakon 40 godina braka, Vivian voli veze bez obaveza, Kerolin brak se raspada nakon 35 godina, a Šeron se još uvek oporavlja od deset godina starog razvoda. Od otkrivanja nove romanse do rasplamsavanja stare vatre, one nadahnjuju jedna drugu kako bi njihovo sledeće poglavlje učinile svojim najboljim poglavljem.

papillon „Papijon“ – da li će novi film zaseniti uspeh knjige?! cover www.huffingtonpost.com 5 najupečatljivijih filmova o izboru za mis akcija Konačno se zna ko će igrati Džejmsa Bonda u novom filmu o agentu 007 damsel-mia-wasikowska-robert-pattinson_0 Robert Patinson je zvezda vestern komedije „Damsel“ · ·