Ko su i šta rade "ManServants"?
PULS GRADA · aktuelno

Kada se priča o polovima dosledno sprovede na određene uslužne delatnosti dobijate, na primer, situaciju u kojoj ne uživaju obe strane podjednako. Tako misle dve preduzetnice iz San Franciska koje su ženama umesto da za devojačko veče ili bilo koju drugu zgodnu priliku, iznajme stripera omogućile da iznajme nešto, što im je svakako potrebnije i u čemu bi više uživale.

U poslednje vreme se pojavilo dosta filmova i serija u kojima se kao nosioci humora pojavljuju muškarci koji pružaju seksualne usluge ženama. Međutim, čini se da žene na drugačije načine uživaju u stvarima koje mogu i žele da plate. ManServants je mlada kompanija koja ženama nudi ono što one zaista žele – mlade i lepe muškarce koji su u poziciji da zadovolje žensku potrebu, kakva god da je ona.

Poznato je da dame često žele da se osećaju kao kraljice na tronu, ali im to do sada niko nije ponudio u vidu kompanije koja bi u tom slučaju organizovala neobične zahteve i spajala klijente i radnike. Dve žene, koje u San Francisku već dugo rade kao tekstopisci, prepoznale su potrebu i rešile da osnuju kompaniju, koja ovim zabavnim video klipom objašnjava suštinu i prirodu njihovog, na tržištu, novog preduzeća. Ova kompanija ne podrazumeva organizovanje nečega što se zove „poslovna pratnja“, niti ima ikakve veze sa ispunjavanjem želja i potreba seksualne prirode, već na protiv, ima za cilj da ženama koje imaju potrebu, ali nemaju pogodno društvo obezbede ispunjenje pre svega društveno prihvatljivih oblika zabave. Za one, koji su se naročito zainteresovali za novi hit ManServants evo i direktnog sajta, na kojem je podrobnije objašnjeno šta zapravo znači imati pravog pravcatog muškog slugu, na tipičan ženski način.

Šušur 2014. „ŠUŠUR! FESTIVAL OD RIČI“ na Korčuli Sladoled bez griže savesti Sladoled: Uživanje bez griže savesti! 6 najpopularnijih koktela 6 najpopularnijih latinoameričkih koktela Poznati probaju nove Nestle ukuse Poznati se zasladili u Nestlé „kućici sladoleda“ na Trgu republike · · · · · · ·