Poslednja želja
KULTURA · film/TV

Od danas će fanovi Brusa Vilisa moći da uživaju u novom ostvarenju ovog popularnog glumca. U pitanju je intenzivni akcioni triler „Poslednja želja“ reditelja Elija Rota.

Brus Vilis tumači ulogu hirurga koji na operacionom stolu mora da se nosi sa posledicama nasilja u svom gradu. Kada provalnici ubiju njegovu ženu, a ćerka mu završi u komi, on odlučuje da sam pronađe napadače i lično im se osveti. Kroz film se provlače teme besa i sudbine, a priča iz originalnog romana Brajana Garfilda je osavremenjena.

Reditelj Eli Rot želeo je da prikaže moralne dileme sa kojima se suočava protagonista, kao i kako bi se jedna normalna osoba ponašala u trenucima kada pomera svoje granice i opravdava sopstvene postupke. Pored Brusa Vilisa, uloge u filmu tumače Vinsent D’Onofrio, Elizabet Šu, Kamila Moron, Din Noris i Kimberli Eliz.

Film Poslednja želja stiže u bioskope u distribuciji BLITZ Filma.

Cvrle, Nikad ne letiš sam „Cvrle, nikad ne letiš sam“ od sutra u bioskopima Miloš Forman Miloš Forman (1932 – 2018): Top 12 filmova mary-shelley-elle-fanning Meri Šeli: Trejler za film o autorki „Frankenštajna“ Aidan Monaghan/AMC Into the Badlands: Počinje emitovanje 3. sezone serije ·