Koliko košta biti žena
U VAZDUHU · urban flash

Koliko smo samo puta upoređivali muške i ženske poslove i polove uopšte i konstatovali (u slučaju da ste žena) koliko je tu neravnopravnosti.

Kao da se sve urotilo protiv vas, a povrh svega u vreme kada je sve skupo, i sve ono što se smatra svakodnevnim i ličnim potrebama o kojima muškarci tako malo, sasvim opravdano, razmišljaju. Da li su žene postale previše osetljive na lickanje i mackanje ili je u današnje vreme biti žensko mnogo skuplje nego što bi to muškarci i mogli da pretpostave.

Nežniji ili slabiji pol ako ćemo se još uvek držati te nesrećne podele očigledno nije stvoren za bilo kakvu prednost. Ako je toliko nesavršenstava među ženama i njihovim što telesnim što psihičkim karakteristikama onda ne treba da čudi što njihovo „održavanje“ u pristojnom stanju košta mnogo više nego što je to slučaj sa muškarcima. Ovaj video nastoji da makar okvirno izbroji koliko to na godišnjem nivou iznosi „servisiranje“ ženskog, a koliko muškog pola. U slučaju da mislite da je u pitanju nepravda, sedite i sami i stavite sve na papir!

Bogataši i roboti Kineski bogataš kupuje uz pomoć robot-služavki Žene na novčanicama Jake valute: U kojim zemljama su žene na novčanicama Mačke nekad i sad Kako tehnologija menja mačja zadovoljstva Zašto se plašite ovog čoveka? Zašto se plašite ovog čoveka? · · · · ·