The-Rolling-Stones-Faces
KULTURA · muzika

Teško je poverovati da Rolingstonsi još uvek postoje. I ne samo to, oni iz godine u godinu pokazuju da ih vreme nije nimalo pregazilo. Pre oko mesec dana su završili veliku svetsku turneju, a u pripremi je i novi album originalnih numera.

U videu iznad teksta možete videti promenu njihovog izgleda tokom godina, naravno uz zvuke najvećih hitova grupe kao što su „(I Can’t Get No) Satisfaction“, „Honky Tonk Woman“ i „Miss You“.

U videu je prikazan proces starenja svih bivših i sadašnjih članovi benda. Uz stalnu postavu Mika Džegera, Kita Ričardsa i Čarlija Votsa, tu su još i sadašnji drugi gitarista Roni Vud, njegovi prethodnici Mik Tejlor i Brajan Džons, kao i originalni basista grupe Bil Vajman, koji je napustio Stonse 1993. godine.

Autor videa je Angel Nene, koji već iza sebe ima sličan klip koji prikazuje starenje članova Bitlsa.

Femi Kuti Besplatan koncertni spektakl: Femi Kuti i Makedonska filharmonija LouReedBooks_header Najbolje knjige o Lu Ridu Knower-band 3. sezona Musicology Barcaffè Sessions: 3 zemlje 3 grada TROPICS Nocturnal Soul album cover City letnja preporuka #10: Album „Nocturnal Soul“ Tropics-a · ·