korgi
KULTURA · film/TV

„Korgi: kraljevski pas velikog srca“ je animirani film o omiljenoj vrsti pasa britanske kraljice Elizabete, velškim korgijima, od kojih se još od detinjstva ne odvaja.

Reks je mali nevaljalac, ali ipak omiljeni pas britanske kraljice. Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kom traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Reks uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.

Ovaj fenomenalni animirani film u kome jedan pas ima glavnu ulogu od ovog vikenda naći će se na repertoaru srpskih bioskopa. Ovaj animirani kraljevski spektakl svojim glasovima su oživeli: Boris Milivojević, Tamara Dragičević, Stevan Pjale, Marko Marković, Peđa Damnjanović, Dušica Novaković, Milan Tubić, Jelisaveta Karadžić, Jovana Stipić i Ivana Popović.

Premijera filma na kojoj će biti prisutna i glumačka ekipa održaće se u nedelju 17. marta od 13:30 časova u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. A pored filma publika će uživati i u izložbi korgi pasa.

p071x469 Filmovi koje treba da odgledate u martu page-marvel-cover 5 zvezda koje su zamalo završile u Marvelovom filmskom univerzumu Amazon-Lord-of-the-Rings-TV-Show-Header Amazon sprema seriju „Gospodar prstenova“ resdogsbdcap1_original Najbolji filmski kadrovi Kventina Tarantina · · · ·