Kratak i dirljiv film o životu i smrti
KULTURA · film/TV

„The Life of Death“ je dirljiv animirani kratki film koji pokušava da kroz personifikaciju progovori o tome kako bi izgledalo kada bi se smrt zaljubila u život.

Ma koliko ne bili spremni da razmišljate na ove i slične teme, a posebno u slučaju ako ste mladi, ovaj bi vas film ipak mogao nagnati na razmišljanja, a posebno ona koja pokušavaju da odgonetnu najdublje tajne čovekovog postojanja.

Ovaj je film već bio prikazan na nekoliko festivala širom Evrope, na kojima je naišao na odličan prijem kod publike, a od nedavno se pojavio i na specijalnom DVD-u koji se prodaje kao deo kopleta izabranih kratkih animiranih holandskih filmova, pod nazivom EYE film DVD of Selected Dutch Shorts. Za one koji su eventualno zainteresovani da saznaju više, mogu da posete sledeći sajtMuziku za ovo mini remek-delo napravio je momak koji se zove Ramon de Wild, a vi pogledajte još jednom, ako vam to emocije dozvoljavaju, i ukoliko već odavno ne plačete kao kiša.

$_cover Little Evil: Nova urnebesna komedija Netflix-a tulipfever Alicia Vikander i Cara Delevingne u novoj drami „Tulip Fever“ Fist They Killed My Father Pogledajte trejler novog filma Angeline Jolie Bajirao Mastani Filmstreet uz indijski blokbaster “Bajirao Mastani” · · ·