creed-header-1-cover
KULTURA · film/TV

Majkl B. Džordan i Silvester Stalone će reprizirati svoje uloge Adonisa Krida i Rokija Balboe u filmu „Krid II“, novom ostvarenju iz popularne bokserske filmske sage koja je počela 1978. sa izlaskom filma „Roki“.

Prošli nastavak „Krid: Rađanje legende“ je zaradio 170 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama. Film je režirao Rajan Kugler, koji se sada vraća kao glavni producent, dok je za rediteljsko kormilo ovog puta seo Stiven Kejlp. Scenario je delo Silvestera Stalonea.

Adonis Krid se nalazi pred izazovom sa kakvim se još nije susreo u životu. Podeljen između porodičnih obaveza i treniranja za veliku borbu sa protivnikom koji je povezan sa tragičnom smrću njegovog oca Apola, on mora zajedno sa svojim trenerom Rokijem Balboom da se suoči sa svojim demonima i donese odluku koja je najbolja za njega i njegovu porodicu.

Krid II stiže u bioskope 21. novembra.

IMG_0428 Prvi trejler za domaći film „Psi umiru sami“ group-2.nocrop.w710.h2147483647 Kako bi danas izgledao scenario za seriju „Seks i grad” 5082 Pronađen izgubljeni scenario Stenlija Kjubrika SOLDADO Rat protiv narko kartela se nastavlja · · · ·