meninblacki
KULTURA · film/TV

Gledali smo ih zajedno u filmu „Thor: Ragnarok“, a uskoro ćemo moći da uživamo u još jednom ostvarenju u kome su Kris Hemsvort i Tesa Tompson filmski partneri. U pitanju je film „Men in Black International“ za koji možete pogledati trejler u videu iznad ovog teksta.

Men in Black sagu smo uvek vezivali za Vila Smita i Tomija Li Džounsa u ulozi agenata (obučenih u crno, naravno) koji štite Njujork, a u trećem delu i Floridu, od vanzemaljske pretnjeMen in Black International prati agente iz Londona, a naši heroji sada imaju zadatak da otkriju špijuna u svojim redovima. Film je režirao F. Geri Graj, dok su scenario napisali Art Markum i Met Holovej. U sporednim ulogama se nalaze Lijam Nison, Ema Tompson i Rebeka FergusonMen in Black: International će imati svoju premijeru 14. juna naredne godine.


roma-161212-003r 10 najboljih filmova iz 2018. SECOND ACT Dženifer Lopez ponovo na velikom platnu naslovna Publika vs kritičari: Ko je bio u pravu? triple-frontier-ben-affleck Ben Aflek i Oskar Isak planiraju nemoguću pljačku · · · ·