outlaw_king__official_trailer_-_netflix_-_h_2018_0
KULTURA · film/TV

Netflix je izbacio prvi trejler za istorijsku dramu „Outlaw King“ u kojoj popularni glumac Kris Pajn tumači srednjevekovnog škotskog kralja Roberta I. Ovo je druga saradnja Pajna sa režiserom Dejvidom Mekenzijem („Hell or High Water“), a u fokusu njihove nove filmske kolaboracije je Prvi rat za škotsku nezavisnost (1298-1306).

Outlaw King je istinita priča o Robertu I, koji je od poraženog plemića postao heroj borbe protiv okupacije Škotske od strane engleskog kralja Edvarda I. I pored velikog rizika propasti, njemu je pošlo za rukom da okupi prave ljude oko sebe i suprotstavi se tiraniji engleskog kralja i njegovog neuračunljivog sina.

Osim Krisa Pajna, u filmu još glume Aron Tejlor-Džonson, Florens Pju i Stiven Dilejn. Outlaw King ćete moći da gledate na Netflixu od 9. novembra.


collage Prošli su torturu zarad uloge thefirst-2 Šon Pen putuje na Mars u novoj seriji page-kluni-dzonson Džordž Kluni i Dvejn Džonson su najplaćeniji glumci današnjice Teška vremena u El Rojalu Stigao trejler za film „Teška vremena u El Rojalu“ · · · · · ·