Veronica-768x432
KULTURA · film/TV

Hulu je objavio prvi trejler za četvrtu sezonu serije „Veronika Mars“ , tinejdžerske misterije koja je bila aktuelna u periodu od 2004. do 2007. Desetak godina od događanja u poslednjoj sezoni, glavna junakinja Veronika Mars (Kristen Bel) je ponovo u svom rodnom gradu Neptunu u Kaliforniji gde sa svojim ocem radi kao detektiv.

Nakon nekoliko eksplozija za vreme prolećne fešte za mlade, u Neptunu vlada panika. Porodica jedne od žrtava eksplozije odlučuje da angažuje Veroniku da istraži zločin. Kao prvi osumnjičeni se javlja misteriozni čovek po imenu Klajd (Dž. K. Simons). On je blisko povezan sa najbogatijim građanima Neptuna koji nisu baš radosni što njihov grad nedelju dana u toku godine postaje dom tinejdžerskih bahanalija. Nasuprot njima, mali trgovci i radnici se raduju ovoj fešti budući da više turista znači i više posla i para za njih. U takvim okolnostima netrpeljivosti između različitih slojeva stanovništva u gradu, Veronika mora da bude posebno oprezna ako želi da otkrije identitet misterioznog zločinca.

Četvrta sezona Veronike Mars će imati osam epizoda koje ćete biti u prilici da pogledate 26. jula ako koristite striming servis Hulu.

pjimage (86) Ove detalje ste sigurno propustili ma koliko puta čitali „Harija Potera” BeFunky-collage Oskari 2020 – Rani favoriti: Može da bude, ali ne mora da znači… 636691633504407597-once-upon-a-time-in-hollywood-QT9-R-00054 5 stvari koje niste znali o Margo Robi BeFunky-collage (1) Objavljen takmičarski program 6. Bašta festa – internacionalnog festivala kratkog igranog filma · · ·