Culture_Monitor_CharliesAngels (1)
KULTURA · film/TV

Studio Sony Pictures je objavio prvi trejler za „Čarlijeve anđele“. To je akciona komedija koja se nadovezuje na istoimenu popularnu seriju iz ’70-ih, kao i dva filma sa početka novog milenijuma. Nove anđele tumače Kristen Stjuart, Naomi Skot i Ela Balinska.

Ove dame u filmu rade za misterioznog Čarlsa Tausenda, čija bezbednosna agencija radi za klijente širom sveta. Ona okuplja timove najpametnijih, najhrabrijih i najobučenijih žena koje dobijaju najteže moguće zadatke. Jedan od takvih je i onaj koji od naših junakinja traži da ispitaju proizvođača nove tehnologije za koju postoje informacije da je opasna po čovečanstvo.

Čarlijeve anđele je režirala Elizabet Benks. Ona je takođe napisala i scenario filma, a tumači i jednu od sporednih uloga. Premijera ove zabavne akcione komedije je rezervisana za 15. novembar.

nolan-cover Kristofer Nolan preporučuje: 5 filmova koji su inspirisali slavnog režisera BeFunky-collage (3) Duh se pojavio u Beogradu! Građani u neverici i panici! BeFunky-collage Ko je Čarli Manks? filmovi-cover Filmsko leto · · · ·