3af_vice
KULTURA · film/TV

Popularni glumac Kristijan Bejl je poznat po tome što je spreman da u potpunosti promeni svoj izgled kako bi bio što uverljiviji u svojim ulogama. Pamtimo kako se gotovo istopio zarad uloge u filmu „Mašinista“, dok je za „Američku prevaru“ zanačajno povećao svoju telesnu težinu. U novom filmu „Vice“, međutim, on je prevazišao sam sebe i izgleda gotovo neprepoznatljivo kao Dik Čejni, potpredsednik SAD za vreme mandata Džordža V. Buša.

Vice je biografski film koji se bavi životom ove, po mnogima kontroverzne figure iz američkog političkog života. U svojoj dugoj karijeri, on je učestvovao u republikanskim administracijama Ričarda Niksona, Džeralda Forda i Džordža H.V. Buša, ali je njegova služba u Beloj kući tokom dva mandata Džordža Buša mlađeg od 2001. do 2009. izazvala najviše polemike. On je podržavao rat protiv terorizma, kao i agresiju na Irak, a većina političkih analitičara se slaže da je verovatno bio najmoćniji potpredsednik u istoriji SAD.

Njegovu ženu Lin će glumiti Ejmi Adams, Sem Rokvel će biti Džordž V. Buš, Stiv Karel će se naći u ulozi Donalda Ramsfelda, dok će Kolin Pauela glumiti Tajler Peri. Vice je režirao Adam Mekej, koji je ujedno i autor scenarija. Film će imati svoju premijeru 25. decembra.

Jutro će promeniti sve Pogledajte OVDE prvu epizodu serije „Jutro će promeniti sve“ Taron-Egerton-as-Elton-John-in-Rocketman Prvi trejler za biografski film o Eltonu Džonu I-am-Legend Vil Smit: 5 najboljih uloga poznatog glumca 15b0cf42-e453-4fa2-9eef-a69c2c51815b-DF-12721_r-p1cohni973n5c18uk1bk11a9o1rus Vil Ferel je Šerlok Holms u novoj komediji · · ·