Automatski nacrt
PULS GRADA · sport&rekreacija

Kristijano Ronaldo je fudbaler prema kom niko ne može ostati ravnodušan. Bez obzira da li mu se divite ili ga ne podnosite, činjenica je da je on jedan od najboljih fudbalera trenutno. Gnev kod drugih uglavnom izazaziva simuliranjem faula ili povreda, mada i ovde su mnogi drugačijeg mišljenja- kažu da povrede ne simulira.

Na terenu zna kako da zadobije poverenje. A možda je drugima iritantan jer samo pokazuje emocije. Dok ostali fudbaleri to ne rade. Nekada kada promaši stopostotnu šansu naljuti se kao dete koje nije dobilo sladoled i baš ne ume da kontroliše emocije. Nije uspeo to ni na ovogodišnjem prvenstvu Evrope u fudbalu. Ove godine je Portugalija pobedila. Ali, 2004. godine je izgubila u finalu od Grčke, i Ronaldo nije krio emocije.

Na EURO 2016 suze su tekle Ronaldovim licem jer se u Francuskoj ponovilo ono od pre 12 godina- morao je zbog povrede da napusti teren u finalu.

U ovom trenutku su se mnogi pitali da li on to ne želi da preuzme odgovornost ako Portugalija ne pobedi? I oni koji ga ne vole su imali još jedan dokaz da je Ronaldo muljator a oni koji ga vole su bili poraženi što majstor napušta igru. A Kristijano pokriva lice rukama kao da plače. To je sasvim moguće.

Kako bilo, Ronaldo pobija fudbalske rekorde svakim nastupom i postiže neverovatne golove, a možda su suze nešto što će uskoro i ostali fudbaleri praktikovati?

NIKE+ RUN CLUB PRIPREMA ZA BELGRADE 10k Na Kalemegdanu su počele pripreme za „Belgrade 10k“ Pelle Kako je Graziano Pelle postao šesti najplaćeniji fudbaler na svetu Automatski nacrt Harry Kane je imao urnebesne momente na EURO 2016. hiit-republic-squats cover Novi fitnes izazovi · ·