tau-768x319
KULTURA · film/TV

Novi Netfliksov naučno-fantastični triler sa elementima horora deluje obećavajuće već nakon prvog trejlera. „Tau“ je napet i brutalan, a u njemu oskarovac Geri Oldman pozajmljuje glas kući sa veštačkom inteligencijom koja teroriše svoje ukućane.

Majka Monro glumi mladu ženu u futurističnom gradu koju stranac otima i drogira. Budi se vezana u čudnoj kući kojom upravlja program veštačke inteligencije Tau. Njegov izumitelj joj daje izbor da uradi kako joj kuća naredi, ili da umre. Ona kasnije otkriva da nije jedina zarobljena u kući, već da su tu još jedan muškarac i još jedna žena protiv svoje volje. Udružuju se u pokušaju da nadmudre veštačku inteligenciju i pobegnu iz kuće.

SOSF_MM_0713_0018-RT Novi dokumentarac „James Cameron’s Story of Science Fiction“ na AMC kanalu Serenity Unit Stills Trejler za „Serenity“ sa Metjuom Mekonahijem i En Hetavej je veoma napet Interesting-Movie-Facts-cover 10 zanimljivosti o popularnim filmovima Grinc Benedikt Kamberbeč je Grinč u novom trejleru za animirani film · · · ·