1234
KULTURA · film/TV

Film “Legenda o Kolovratu” je prošlog vikenda započeo svoj bioskopski život u Rusiji. Premijeru u Srbiji doživeće 4. januara 2018, u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar, nakon čega nastavlja svoj bioskopski život u regionu.

Radnja filma se dešava u 13. veku kada mongolske horde, na čelu sa Bata Kanom kontrolisale većinu sveta. Kada su kretali ka Evropi, Mongoli su napadali preostale ruske kneževine. Ipak, njihove planove će pokvariti jedan mali odred snažnih junaka koje predvodi misteriozni junak.

Najmodernije tehnološki unapređene kamere omogućavale su snimanje i do 2000 slika u sekundi, a uz najnovije specijalne efekte na kojima je radilo preko 450 stručnjaka, dočarane su jedinstvene scene borbe između ruskih vitezova i mongolskih Tatara.

Upravo zbog toga i ne čudi da je preko 80 zemalja i pre premijere otkupilo prava za ovaj film. Glavne uloge tumače Ilya Malakov, Aleksey Serebryakov, Aleksandr Ilin, dok režiju potpisuje Dzhanik Fayziev i debitant Ivan Shurkhovetskiy.

78 Hit serije za koje niko nije mislio da će postati uspešne Poslednji posao Film „Poslednji posao“ od četvrtka u bioskopima tumblr_p087z4PI8J1tc3dsmo1_1280cover Jednominutni film o preživljavanju koji je osvojio internet pagecovergot Game of Thrones: U poseti slavnim lokacijama · ·