Liam Gallagher
KULTURA · muzika

Bivši pevač grupe Oasis je premijerno izveo svoju novu pesmu „Wall of Glass“ na koncertu posvećenom žrtvama terorističkog napada u Mančesteru, a sada možemo da uživamo i u video spotu koji je za nju napravio.

„I don’t mean to be unkind/ But I see what’s in your mind“ u svom karakterističnom stilu peva Liam Gallagher preko brujanja gitarske distorzije, poletnog ritma i usne harmonika. U suštini, zvuk pesme nije mnogo daleko od onoga na šta smo navikli još iz vremena postojanja njegove (stare) grupe Oasis.

Wall of Glass je prvi singl sa Gallagherovog novog albuma As You Were, koji će najverovatnije izaći u oktobru. Podsećamo vas da ćemo slavnog pevača imati priliku da gledamo prvog dana Exit festivala, 6. jula na Main Stage-u. 

Đurđica Gajić Jovan Del Arno i Kojot poručuju: „Još uvek ima nade“ daftpunkgetlucky_cover Letnji hitovi u kojima smo najviše uživali poslednjih 10 godina sana-garic1 Muzička recenzija: Sana Garić „Svet za nas“ (Mascom) cover kontras Kontras: Niška pank senzacija promoviše novi album · ·