liam-neeson-Cold-Pursuit-film
KULTURA · film/TV

Upravo je objavljen trejler za film „Cold Pursuit“, novi akcioni triler u kome glavne uloge tumače Lijam Nison, Lora Dern i Tom Bejtmen. U pitanju je rimejk norveškog filma „Kraftidioten“, čiji će režiser Hans Peter Moland i ovog puta biti iza kamere. „Cold Pursuit“ stiže u bioskope 8. februara, a ako je verovati trejleru, biće to jedna veoma uzbudljiva filmska vožnja.

Lijam Nison glumi Nelsa Koksmana, vozača grtalice koji je izabran za stanovnika godine u svom malom planinskom mestu zbog njegovih napora da održi puteve čistim i otvorenim za saobraćaj tokom zimske sezone i velikih snežnih padavina. Njegov miran život biva okrenut naglavačke kada sazna da je njegov sin ubijen od strane lokalnog narko kartela. Nezadovoljan policijskom istragom, Nels odlučuje da uzme zakon u svoje ruke i po svaku cenu presudi onima koji su krivi za smrt njegovog deteta.

Ako ste već gledali Lijama Nisona u sličnim ulogama, znate otprilike šta vas očekuje. Mi sigurno nećemo propustiti da pogledamo ovaj obećavajući akcioni film.


slobodnazona 14. Slobodna zona MilevaPavlovix_fotoMilicaTrnavac Život u boji: Emisija na koju se čeka homecoming-julia-roberts-amazon-poster Džulija Roberts je zvezda serije „Homecoming“ TERROR_101_SG_0002 Serija „The Terror” dobila nagradu u Kanu! · · · ·