Body Positive Catwalk - Laura Brioschi - Lisca (foto: Mattia Abbiati)
PULS GRADA · aktuelno

Posle Milana, gde je po završetku tamošnje Nedelje mode održan nesvakidašnji flashmob „Body Positive“, i dame iz Srbije imaju priliku da pokažu da je svaka od nas lepa, baš onakva kakva je. Naime, 8. maja u centru Ljubljane, u sklopu akcije „Proud to be me- Lisca“, biće održan događaj koji će okupiti devojke i žene iz celog regiona, različitih godina, različitog izgleda i svih veličina, visokih i niskih, mršavih i punijih.

Sve one, centrom Ljubljane prošetaće odevene u kupaće kostime, sa zadatkom da nas podsete da svakog dana treba da budemo zadovoljne i ponosne na sebe i da telo nije jedina stvar koja nas definiše, jer svaka od nas poseduje nešto posebno. Ako i vi želite da budete jedna od dama koje će učestvovati na ovom flashmobu-u i tako inspirišete ostale žene širom sveta, pošaljite fotografiju i podatke na ponosna@lisca.rs do 1. maja!

Možda baš vi osvojite putovanje u Ljubljanu i naravno, Lisca kupaće kostime. Ovog proleća, odlučite da se osećate dobro u svojoj koži, uvek i na svakom mestu!

page-cover Najgore tetovaže na usnama d18dce3da42f6c31048cb07dc82a53b1 Kako da sami napravite neurednu punđu poput profesionalca page-cover Impresivne tetovaže ne baš smislenih stvari Kristina Stewart Kristen Stewart: Nova uloga nova i frizura · · ·